• Banner 1

    Silent Salesman

    Animeo is nooit ziek, werkt 24/7 en zorgt voor 42% meer klanten door betere conversie. Een betere medewerker kunt u zich niet wensen. Interesse?

Video marketing

Video marketing is de meest effectieve manier van communiceren met je klanten, want de hersenen van de mens zijn zeer gevoelig voor bewegende beelden. Uit onderzoek is gebleken dat mensen eerder geneigd zijn om een video van een paar minuten te bekijken dan een pagina tekst te lezen.

De volgende cijfers zijn afkomstig van onafhankelijke onderzoeken*

- jaarlijks worden er 12.000.000.000 (miljard) video's bekeken (NL);
• bereik YouTube groter dan alle Nederlandse omroepen bij elkaar;
• gemiddeld kijkduur: 29 minuten per maand
• aankoopbeslissing neemt met 72 % toe;
• 42% nam direct actie;
• gemiddelde aandachtsduur: 2.53 (verschilt per doelgroep);
• 82,5% van de internetters kijkt maandelijks video;


• 86% kijkt een video helemaal af;
• 84% v/d marketeers zet video marketing naar tevredenheid in;
- 1 minuut video staat gelijk aan 1.800.000 (1,8 miljoen) woorden;
• professionele video's worden beter en langer bekeken dan amateur video's.

*Bronnen: MarketingFacts, Online Video Monitor, Online Publishers Association, Harris Interactive, Mindlab International, Wharton School, Forbes Insights, Customer Touchpoint, eCommerce Partner. Twinkle, Interactive Advertising Bureau (iab.), Ster, Mindshare, Microsoft Advertising.

Promotionele inzetbaarheid

Een animatie video is op tal van manieren in te zetten. U krijgt van ons een whitepaper waarin alle mogelijkheden worden beschreven en met praktische tips hoe u dit kunt in zetten. We geven een paar voorbeelden:

Website

Website

Een Animeo is een conversiebooster voor uw webste. Deze is eenvoudig te embedden binnen uw website door middel van en code. TIP: Plaats de video niet enkel op de home pagina!
Content marketing

Content marketing

Content marketing is een online techniek om via het geven van hoogwaardige informatie meer bezoek te genereren. De video kan hier ook een conversie boost aan geven.
E-mail marketing

E-mail marketing

Het versturen van een e-mailing voorzien van een animatie video, zorgt voor 90% meer aandacht!
Social media

Social media

Een animatie video is ook zeer goed in te zetten op sociale media zoals: FaceBook, Linked-in, Instagram, YouTube of Pinterest (om maar wat kanalen te noemen).
Online marketing

Online marketing

Via online marketing technieken en kanalen kunt u de animatie video inzetten om meer klanten te werven. Klik eens in Google 'beautybon voor haar' en u ziet de video op nr 1 positie!
Video brochure

Video brochure

De video brochure is een combinatie van drukwerk met bewegend beeld en geluid. Bij het openen van de brochure start de video en trekt onmiddellijk de aandacht. Zo heeft uw boodschap gegarandeerd effect.
Augmented Reality (AR)

Augmented Reality (AR)

Augmented Reality (AR) is een andere vorm om print media te voorzien van en digitale laag. Bijv. een visitekaartje of flyer. Bij het scannen via een smartphone wordt de video getoond.
Preroll

Preroll

Een animatie video van 20 of 30 seconden kan ook dienen als preroll. Dit is een commercial die voor een video wordt getoond. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

  • Daten met Animeo?
  • Daten met Animeo?

    Animeo is een silent salesman en komt graag bij u werken. Wij garanderen dat hij zich nooit ziek zal melden, geen vakantiegeld hoeft en 24/7 voor u werkt. Een betere medewerker kunt u zich toch niet wensen?

    Interesse? Vraag via onderstaande formulier direct een scherpe offerte aan!

Scherpe offerte?

Heeft u interesse in een offerte voor animatie video? Vul het formulier in en wij nemen contact op. U ontvangt van ons binnen 24 uur een scherpe offerte!