• Banner 1

    Silent Salesman

    Animeo is nooit ziek, werkt 24/7 en zorgt voor 42% meer klanten door betere conversie. Een betere medewerker kunt u zich niet wensen. Interesse?

Bekijk onze video's!

Bekijk de commercial (video, links) en de explanimation (uitleg video, rechts).

Er is al een animatie video vanaf € 995,- (excl btw).

Instructievideo

Een instructievideo kan gaan over het uitleggen van een online platform of software. Bijvoorbeeld hoe een klant een account aanmaakt of de eerste stappen kan zetten. Voordeel van een instructievideo is dat een klant op die manier bekend raakt met een product en dienst, wat vaak voor conversie zorgt op de lange termijn.

Enkele cijfers over video marketing

De volgende cijfers zijn afkomstig van onafhankelijke onderzoeken*

• jaarlijks worden er in Nederland 12.000.000.000 (miljard) video's bekeken
• het bereik van YouTube is groter dan alle Nederlandse omroepen bij elkaar
• gemiddeld kijkt men 29 minuten video per maand
• de aankoopbeslissing neemt met 72 % toe na het kijken van een video
• 42% nam direct actie na het kijken van een video
• de gemiddelde aandachtsduur van een video is 2.53 (dat verschilt wel sterk per sexe en doelgroep)
• 82,5% van de internetters kijkt maandelijks naar video
• 86% kijkt een video helemaal af
• 84% van de marketing professionals zet video marketing naar tevredenheid in
- 1 minuut video staat gelijk aan de overdracht van 1.800.000 (1,8 miljoen) woorden
• professioneel geproduceerde video's worden beter en langer bekeken dan amateur video's

*Bronnen: MarketingFacts, Online Video Monitor, Online Publishers Association, Harris Interactive, Mindlab International, Wharton School, Forbes Insights, Customer Touchpoint, eCommerce Partner. Twinkle, Interactive Advertising Bureau (iab.), Ster, Mindshare, Microsoft Advertising.

Verhoog uw conversie met 42%

Website bezoekers bepalen in de eerste 10 seconden of ze blijven of niet. Alle marketing inspanningen en kosten worden teniet gedaan wanneer de klant weggaat en geen contact opneemt. Het converteren van een bezoeker naar een prospect (potentiële klant) is daardoor steeds lastiger.

Teksten worden nauwelijks meer gelezen, het draait allemaal om de eerste indruk. Een animatie video zorgt ervoor dat de bezoekers langer op de website blijven, maar ook dat het helder is geworden; wie, wat, waar, hoe en waarom een klant voor u moet kiezen. Uit onderzoeken blijkt dat een animatie video er voor zorgt dat de kansen met 42% wordt verhoogd dat u van een bezoeker en prospect maakt!

Online & video marketing: meer klanten werven

Maar een animatie video kan niet alleen de conversie verhogen. Via allerlei online marketing technieken kunt u de video ook gebruiken ter promotie om meer klanten te werven. Typt u eens in Google in 'beautybon voor haar', u ziet dan de animatie video op plek nr. 1 staan van de organische zoekresultaten. Iedere klant ontvangt van ons een uitgebreide whitepaper hoe u de animatie video kunt inzetten via verschillende online marketing technieken. Ook kunt u bij ons terecht voor advies of uitvoering van online (video) marketing.

Animeo al vanaf € 1.995,-

Wij maken al een animatie video vanaf € 1.995,- (excl btw). Het produceren van een animatie video is maatwerk, de prijs is afhankelijk verschillende factoren. Vul het offerte formulier in en wij nemen contact met u op om een scherpe offerte te maken.

Bekijk onze video's:

 

  • Daten met Animeo?
  • Daten met Animeo?

    Animeo is een silent salesman en komt graag bij u werken. Wij garanderen dat hij zich nooit ziek zal melden, geen vakantiegeld hoeft en 24/7 voor u werkt. Een betere medewerker kunt u zich toch niet wensen?

    Interesse? Vraag via onderstaande formulier direct een scherpe offerte aan!

Scherpe offerte?

Heeft u interesse in een offerte voor animatie video? Vul het formulier in en wij nemen contact op. U ontvangt van ons binnen 24 uur een scherpe offerte!