• Banner 1

    Silent Salesman

    Animeo is nooit ziek, werkt 24/7 en zorgt voor 42% meer klanten door betere conversie. Een betere medewerker kunt u zich niet wensen. Interesse?

Bekijk onze video's!

Bekijk de commercial (video, links) en de explanimation (uitleg video, rechts).

Er is al een animatie video vanaf € 995,- (excl btw).

Elevator pitch video

Een elevator pitch is een betoog van maximaal 60 seconden waarin u iemand (bijv. investeerder) overtuigt van een bedrijfsidee of productconcept. Belangrijkste factor binnen een elevator pitch is dat er passie uit blijkt en natuurlijk waar uw toegevoegde waarde ligt en uw onderscheidende vermogen. Een dergelijke video scheelt veel tijd in communicatie en zorgt er bovendien voor dat uw pitch altijd hetzelfde is, dit zorgt voor een sterke breinpositie (positionering) en daarmee vertrouwen.

Verhoog uw conversie met 42%

Website bezoekers bepalen in de eerste 10 seconden of ze blijven of niet. Alle marketing inspanningen en kosten worden teniet gedaan wanneer de klant weggaat en geen contact opneemt. Het converteren van een bezoeker naar een prospect (potentiële klant) is daardoor steeds lastiger.

Teksten worden nauwelijks meer gelezen, het draait allemaal om de eerste indruk. Een animatie video zorgt ervoor dat de bezoekers langer op de website blijven, maar ook dat het helder is geworden; wie, wat, waar, hoe en waarom een klant voor u moet kiezen. Uit onderzoeken blijkt dat een animatie video er voor zorgt dat de kansen met 42% wordt verhoogd dat u van een bezoeker en prospect maakt!

Online & video marketing: meer klanten werven

Maar een animatie video kan niet alleen de conversie verhogen. Via allerlei online marketing technieken kunt u de video ook gebruiken ter promotie om meer klanten te werven. Typt u eens in Google in 'beautybon voor haar', u ziet dan de animatie video op plek nr. 1 staan van de organische zoekresultaten. Iedere klant ontvangt van ons een uitgebreide whitepaper hoe u de animatie video kunt inzetten via verschillende online marketing technieken. Ook kunt u bij ons terecht voor advies of uitvoering van online (video) marketing.

Animeo al vanaf € 1.995,-

Wij maken al een animatie video vanaf € 1.995,- (excl btw). Het produceren van een animatie video is maatwerk, de prijs is afhankelijk verschillende factoren. Vul het offerte formulier in en wij nemen contact met u op om een scherpe offerte te maken.

Bekijk onze video's:

 

  • Daten met Animeo?
  • Daten met Animeo?

    Animeo is een silent salesman en komt graag bij u werken. Wij garanderen dat hij zich nooit ziek zal melden, geen vakantiegeld hoeft en 24/7 voor u werkt. Een betere medewerker kunt u zich toch niet wensen?

    Interesse? Vraag via onderstaande formulier direct een scherpe offerte aan!

Scherpe offerte?

Heeft u interesse in een offerte voor animatie video? Vul het formulier in en wij nemen contact op. U ontvangt van ons binnen 24 uur een scherpe offerte!