• Banner 1

    Silent Salesman

    Animeo is nooit ziek, werkt 24/7 en zorgt voor 42% meer klanten door betere conversie. Een betere medewerker kunt u zich niet wensen. Interesse?

Bekijk onze video's!

Bekijk de commercial (video, links) en de explanimation (uitleg video, rechts).

Er is al een animatie video vanaf € 995,- (excl btw).

Animatie video's

Een Animeo is een grafisch gevisualeerde en geanimeerde video over een product of dienst. Een Animeo is in staat om op een korte en krachtige manier interesse te wekken en te overtuigen.

Animatie video's zijn er in diverse soorten en maten. Dit is sterk afhankelijk van het doel van de animatie. Hieronder de verschillende vormen van animatie video's:

Explanimation animatie

Explanimation animatie

Een explanimation video is een term dat een samenstelling is van de woorden 'explanation' en 'animation'. In goed Nederlands; een uitleg video. Een explanimation video is bezonder goed geschikt om een bedrijf, product of dienst kort en krachtig uit een te zetten en daarmee de interesse te wekken.
Infographic animatie

Infographic animatie

Een infographic wordt steeds populairder en niet voor niks. Een infographic is een visuele manier om bijvoorbeeld cijfers op een leuke illustratieve manier weer te geven. In een infograpic video worden deze geanimeerd en voorzien van een voice-over. Op deze manier worden cijfers leuker én blijven langer hangen!
Animatie commercial

Animatie commercial

Een animatie video kan ook goed als commercial worden ingezet, maar heeft een ander doel. Een commercial kan ook worden gebruikt als pre-roller. Het doel van commercial video is om in 20 tot 30 seconden de aandacht en interesse voor een product, dienst of bedrijf te wekken.
Elevator pitch

Elevator pitch

Een elevator pitch is een betoog van maximaal 60 seconden waarin u iemand (bijv. investeerder) overtuigt van een bedrijfsidee of productconcept. Belangrijkste factor binnen een elevator pitch is dat er passie uit blijkt en natuurlijk waar uw toegevoegde waarde ligt en uw onderscheidende vermogen.
Bedrijfspresentatie

Bedrijfspresentatie

Een bedrijfsvideo heeft als belangrijkste doel om een bedrijf te presenteren met als kern vragen: wie we zijn, wat we doen, hoe we dat doen en waarom een klant voor uw bedrijf moet kiezen. Met name voor dienstverlenende bedrijven kan een bedrijfsvideo of bedrijfsfilm zorgen voor een aansprekend, helder en kracht verhaal (storytelling).
Instructievideo

Instructievideo

Een instructievideo kan gaan over het uitleggen van een online platform of software. Bijvoorbeeld hoe een klant een account aanmaakt of de eerste stappen kan zetten. Voordeel van een instructievideo is dat een klant op die manier bekend raakt met een product en dienst, wat vaak voor conversie zorgt op de lange termijn.

  • Daten met Animeo?
  • Daten met Animeo?

    Animeo is een silent salesman en komt graag bij u werken. Wij garanderen dat hij zich nooit ziek zal melden, geen vakantiegeld hoeft en 24/7 voor u werkt. Een betere medewerker kunt u zich toch niet wensen?

    Interesse? Vraag via onderstaande formulier direct een scherpe offerte aan!

Scherpe offerte?

Heeft u interesse in een offerte voor animatie video? Vul het formulier in en wij nemen contact op. U ontvangt van ons binnen 24 uur een scherpe offerte!