• Banner 1

    Silent Salesman

    Animeo is nooit ziek, werkt 24/7 en zorgt voor 42% meer klanten door betere conversie. Een betere medewerker kunt u zich niet wensen. Interesse?

Animatie studio

Graag stellen wij u ons creatieve team van onze animatie studio aan u voor:

Mark Kruiver

CONCEPTIONAIR

Bij marketing draait het om de commercieel strategische kant en deze dient vertaald te worden naar een Unique Buying Proposition (concept). Mark inventariseert de marketing doelstellingen en vertaald deze naar het communicatieconcept. Deze vertaling komt tot uiting in een concept, script, voice-over tekst en moodboard.

Ewout Meijer

DESIGNER & ANIMATOR

Naar aanleiding van het door de conceptor ontwikkelde concept, script en moodboard gaat de designer aan de slag met de vormgeving. Met zijn kennis en ervaring (erxpertise) zorgt de designer voor de gedetailleerde uitwerking in vorm en kleur. In nauw overleg met de conceptor wordt de grove opzet van de animatie gemaakt en deze wordt steeds verder verfijnt tot een uitstekend eindresultaat!

Albert Zeeman

VOICE-OVER

Een voice-over zorgt voor een verduidelijking van het beeld. Het kan datgene aanvullen wat we niet zien of niet in beeld kunnen vangen of geeft bijvoorbeeld extra informatie aan de kijker. Sinds 1992 is Albert werkzaam als professioneel voice-over. Vanuit zijn studio in Alkmaar levert hij voice-overs voor vele soorten bedrijven en toepassingen. Enkele toepassingen zijn bedrijfsfilms, commercials, E-learning en instructievideo's.

Bart Jamoel

TRAFFIC MANAGER

De traffic manager zorgt voor de interne communicatie, bewaking van het tijdspad (planning), dat afspraken worden nageleefd en hij houdt het afgesproken budget in de gaten.

  • Daten met Animeo?
  • Daten met Animeo?

    Animeo is een silent salesman en komt graag bij u werken. Wij garanderen dat hij zich nooit ziek zal melden, geen vakantiegeld hoeft en 24/7 voor u werkt. Een betere medewerker kunt u zich toch niet wensen?

    Interesse? Vraag via onderstaande formulier direct een scherpe offerte aan!

Scherpe offerte?

Heeft u interesse in een offerte voor animatie video? Vul het formulier in en wij nemen contact op. U ontvangt van ons binnen 24 uur een scherpe offerte!